Boligstyling indretningskonsulent

Boligstyling før salg

Hurtigere boligsalg med boligstyling!

Lad en indretningskonsulent fra StyleB4sale gøre din bolig endnu mere attraktiv.

For det handler ikke bare om at få solgt din bolig! Det handler om at få solgt din bolig bedst muligt...

  • Flere fremvisninger
  • Hurtigere salg
  • Bedre pris

Hjælp fra en professionel indretningskonsulent? Koster det en formue?

Sådan kan det synes, når man har set blot et par af de utallige programmer om boligstyling, der vises på TV. 

Ind kommer værten og med sig har hun en mindre hær af håndværkere og hjælpere. På blot 2-3 dage kan de rive et helt hus fra hinanden, flytte vægge og installationer. Når ejerne kommer tilbage efter et par dage, ser alting helt anderledes ud og alle græder af glæde. 

Som seer kan man derfor ofte undre sig over, om det overhovedet var nødvendigt at hive alt fra hinanden – og mindst lige så vigtigt: Hvor mange penge koster det at betale for en boligstylist? 50-100.000? Mere? 

Programmerne har absolut intet med virkelighedens boligstyling før salg at gøre. Der er ingen grund til at bruge en formue på at gøre din bolig klar til salg. 

Boligstyling før salg betyder nemlig ikke, at der skal bruges uhensigtsmæssigt mange penge på at investere i nye designermøbler og fuldstændig istandsættelse. Det handler om at vise din bolig frem fra sin bedste side. 

Fra min tid i flere ejendomsmægler relaterede brancher, ved jeg nøjagtig, hvad der skal til for at skabe det blikfang der er så vigtigt for at fange interessen fra de potentielle købere. 

Hjælp fra en indretningskonsulent kan give dig de nye øjne på dit hjem...

Man kan gøre rigtig meget selv. Det kan dog være svært selv at vurdere sin bolig og se den med en potentiel købers øjne. Derfor skal der af og til et sæt fremmede øjne til at se mulighederne.

Jeg kan som boligstylist og indretningskonsulent med speciale i boligstyling før salg hjælpe med det sidste og afgørende touch. Jeg kan hjælpe med at fremhæve din boligs bedste sider – og hjælpe med at nedtone de værste.  

Mit mål er at få det bedste ud af det, der allerede er der og med så få midler som muligt gøre dit hjem endnu mere attraktivt til salg. Det holder også omkostningerne for dig på et minimum.

Boligstyling før salg | Priser

indretningskonsulent
indretningskonsulent
Boligstyling før salg
Boligstyling før salg
indretningskonsulent
indretningskonsulent

Alle priser er inkl. moms og gældende i 2021.

Kørsel afregnes med kr. 3,- pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Nyborg eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring til boligstylist og indretningskonsulent Charlotte Karlsson, og lad os få en uforpligtende snak om netop dine ønsker eller udfordringer. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Client Photo
Jens Hveisel Boligsælger

"Vi kan varmt anbefale Charlotte til alle, der har brug for nye øjne og ny dynamik i deres hussalg. Hun er dygtig og professionel, behagelig og samtidig meget skarp og ærlig - og hun har hos os vist, at hun med ganske få midler og omkostninger kan skabe store resultater"

Client Photo
Per Knudsen Boligsælger

"Charlotte ved hvad der sælger. Det gjorde at billederne til salgsopstillingen blev perfekte. Og lige fra starten af var der en god søgning og mange fremvisninger. Derfor varede det også kun 3½ måned før huset var solgt. StyleB4sale kan virkelig anbefales til at give det ekstra pift"

Client Photo
Jens Højersholt Boligsælger

"Det er en ganske lille brøkdel af udgifterne ved et hussalg, som meget vel kan gøre udslaget; Den ekstra finish, som Charlotte Karlsson med stor opmærksomhed og et skarpt øje for farver og linjer og design kommer med. Hun magter den svære balance at være sikker i sin s(m)ag og dog åben for andres ideer. Kompetent og engageret, behagelig og generøs med sin tid!

Samarbejdspartnere ifm. boligsalget:

StyleB4sale har sørget for relevante samarbejdspartnere.

Så har du brug for flyttetransport, møbelopbevaring, slutrengøring eller måske brug for at få afmonteret hårde hvidevarer, så sig endelig til.

Før/efter foto: