Gavekort

Gavekort

Køb gavekort til 1 times boligstyling!

Mangler du gaven der holder mere end en uge? Så har vi løsningen til dig! Nu kan du nemlig købe gavekort til 1 times boligstyling!

Er du også træt af aldrig at kunne finde på gaven til hende, om det er til fødselsdag eller mors dag?

Så glæd hende med gaven hun vil værdsætte i længere tid. Ud over boligstylingen medbringer vi også en lille gave i form af krystalskål, evighedsbuket, duftlys eller lign. Læs mere om boligstyling her

PLAN - PRICE

text

text

text

text

text

text

text

Gavekort

1 times boligstyling plus en lille gave

Kr. 800,-
Prisen er inkl. moms og kørsel.
(Kan benyttes til adresser på Fyn og i trekantsområdet)

Salgs- og leveringsbetingelser

Bestilling:
Udfyld nedenstående formular for bestilling af gavekort.

Levering:
Når vi har modtaget din bestilling og betaling, vil du eller valgte modtager få tilsendt email der indeholder gavekortet. På gavekortet vil der stå kontaktoplysninger til StyleB4sale, så modtager kan booke en aftale med vores boligstylist. Gavekortet kan benyttes til adresser (hus, sommerhus eller lejlighed) på Fyn og i trekantsområdet. 

Betaling:
Betaling foregår via Sydbank: 6845-0002311217 eller MobilePay 580800.

Personlige oplysninger:
Når du handler hos os, bruger vi kun din e-mail adresse til at sende gavekortet samt til øvrig kommunikation mellem os. Vi videresælger ikke dine personlige adresseoplysninger.

Øvrige betingelser:
Gavekortet kan ikke veksles til kontanter, og det er gældende i 3 år fra købsdato.

Yderligere spørgsmål:
Har du yderligere spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på 3013 5005 eller på email ck@styleb4sale.dk. For flere informationer om StyleB4sale se her.

CVR: 39434032

Formular til bestilling

Mange kan nemt stirre sig blind på deres egen boligindretning og løbe tør for ideer. De har allerede købt alle de rigtige møbler, men alligevel ser det ikke helt rigtigt ud! De fleste vil derfor elske at få besøg af en professionel boligstylist, der kan udfordre og inspirere til nye måder at arrangere og style det nuværende interiør.

I både 2020 og 2021 har vi alle været ekstra meget hjemme. Det stiller store krav til indretningen. Vi har brug for hjem, der både er hyggelige og funktionelle. Derfor væk med hjemmekontoret i den ene ende af spisebordet og printeren, der balancerer faretruende i vindueskarmen…

Her kan en professionel boligstylist også hjælpe.