Boligstylist

Om boligstylist Charlotte Karlsson

Hej, jeg er boligstylist Charlotte Karlsson

Dejligt at du har fundet frem til min hjemmeside.

Mit navn er Charlotte Karlsson og jeg arbejder som professionel boligstylist og indretningskonsulent.

Jeg selv bruger både titlerne boligstylist og indretningskonsulent. Ofte bruger jeg boligstylist når det drejer sig om boligindretning til private, og indretningskonsulent når jeg taler med erhverv og bygherrer af projektbyggerier.

Det er mig der står bag firmaet StyleB4sale.dk som har kontorer i Nyborg og Fredericia.

Jeg har ligeledes drevet CKB Erhvervsindretning (www.ckb.dk), men pr. 1. oktober 2020, er denne og hele erhvervsindretningen, lagt ind under StyleB4sale. Du kan læse mere om erhvervsindretning her.

StyleB4sale tilbyder 4 ydelser:

boligstylist

Lidt om Boligstyling før salg:

Fra min tid i flere ejendomsmæglerrelaterede virksomheder ved jeg, hvor meget det betyder, at de foto vi ser online og på markedsføringsmateriale, er flotte og indbydende. For det er disse foto, som skal få køberne til at booke en fremvisning.

Redigering af foto kan gøre en stor forskel. Men redigering gør ikke hele forskellen. Den giver det blot det sidste touch. Inden da er det vigtigt, at der er ryddet op, tyndet ud, boligstylet og gjort lækkert og indbydende og ikke mindst, sørget for, at der er blikfang, og at alle rum har en funktion. Det kan jeg som professionel boligstylist og indretningskonsulent hjælpe med. 

Skal jeg også hjælpe dig til et vellykket boligsalg? Så ring til mig på tel. 3013 5005. Eller udfyld formularen her

Lidt om Komplet indretning:

Med mine komplette indretninger sørger jeg for hele processen fra opstillinger i de rum der aftales, til afhentning af det hele når boligen er solgt eller udlejet. På den måde sikrer jeg, at de tomme boliger får liv og sjæl, og dermed også flere visninger online, flere fremvisninger og et hurtigere salg. Eller en hurtigere udlejning, hvis det er projektlejligheder til udlejning.

Lidt om Boligindretning:

At hjælpe i en alm. boligindretning, er så meget anderledes en f.eks. boligstyling før salg. Hvor boligstyling før salg meget ofte er upersonligt og indrettet for at foto bliver perfekte, møblerne er dimensioneret efter rummets størrelse og meget mere, så er boligindretning i din eksisterende bolig, alene ud fra dine ønsker og behov for boligen eller rummet. 

Der tager jeg udgangspunkt i dig og dine præferencer, og skaber det hjem du ønsker.

Lidt om Erhvervsindretning:

StyleB4sale hjælper små og mellemstore virksomheder med erhvervsindretningen. Uanset om det er en opdatering af eksisterende indretning eller indretning af nye lokaler.