Boligindretning

hjælp til boligindretning

Man kan nemt stirre sig blind på sin egen boligindretning og løbe tør for ideer. Du har allerede købt alle de rigtige møbler, men alligevel ser det ikke helt rigtigt ud. Det kan derfor være en god idé at få besøg af en professionel boligstylist, der kan udfordre og inspirere dig til nye måder at arrangere og style dit interiør.

Siden foråret 2020 har vi alle været ekstra meget hjemme. Det stiller store krav til din indretning. Vi har brug for hjem, der både er hyggelige og funktionelle. Derfor væk med hjemmekontoret i den ene ende af spisebordet og printeren, der balancerer faretruende i vindueskarmen. 

Du behøver ikke nødvendigvis købe nyt for, at der skal ‘ske noget’. Maling af en eller flere vægge eller omrokering af møbler for at sikre en mere optimal udnyttelse af rummet kan gøre rigtig meget. Vi kan helt sikkert hjælpe dig, hvis du selv er i tvivl om, hvordan du bedst udnytter eksisterende møbler og interiør i din boligindretning. Vi kan eventuelt krydre med et par nye elementer. 

Kontakt StyleB4sale allerede i dag på telefon 3013 5005.
Vi står klar til at hjælpe dig med netop dine ønsker og udfordringer.

Vi hjælper med farvevalg, møbelvalg, omrokering og meget mere. Rådgivning sker både fysisk og online.

Boligindretning

Boligindretning - Hjemmekontor

Det er nok de færreste der synes, at det lyder som den bedste idè med
hjemmearbejdspladsen lige midt i stuen.

Ikke desto mindre, er det den virkelighed der har ramt os sammen med Corona.

Ikke alle har et ekstra værelse stående som kan indrettes til hjemmekontor. Derfor er det vigtigt, at få hjemmearbejdspladsen integreret pænt og ordentligt i stuen, køkkenet eller soveværelset. Og er du i tvivl om, hvordan det bedst kan indrettes hos dig, så hjælper jeg dig gerne. Det bliver til stor glæde for resten af familien.

Boligindretning - Sommerhus (til eget brug eller udlejning)

Sommerhussalget boomer i øjeblikket. I dag er hvert fjerde boligsalg et sommerhus.

Sommerhuset er et fristed, hvor vi kommer for at lade op enten alene eller med venner og familie. Det er her, vi lever det simple og stille liv, vi ikke har mulighed for i vores almindelige hverdag. 

Derfor er det uhyre vigtigt, at indretningen afspejler netop det liv, I ønsker i jeres sommerhus. Med hjælp fra StyleB4sale får I nøjagtig den stil, hygge og lækre indretning, der passer til dig, huset og familien.

Ønsker du at få indrettet dit sommerhus med henblik på udlejning, giver det rigtig god mening at få huset indrettet derefter. Den korrekte boligindretning i forhold til rum, indhold og lejere kan have meget stor indflydelse på din indtjening. 

Boligindretning | Priser

PLAN - PRICE

text

text

text

text

text

text

text

Timepris

Boligindretning afregnet pr. time


Online boligindretning

Pr. telefon og ud fra foto, kan jeg
hjælpe med optimering af din indretning

Kr. 1.500,-
Varighed 2½ time

Alle priser er inkl. moms og gældende i 2021.

Kørsel afregnes med kr. 3,- pr/km. beregnet fra nærmeste adresse (Nyborg eller Fredericia) plus evt. udgifter til bro eller færge.

Ring og lad os få en uforpligtende snak om netop dine ønsker eller udfordringer i din boligindretning. Du kan også sende formularen her. Så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Her er et udpluk af udtalelser fra vores kunder...

Client Photo
Anne Jørgensen Husejer

Vi har brugt boligstylist Charlotte Karlsson, da vi var fastlåst på indretningen i stuen. Hun så heldigvis muligheder i stedet for begrænsninger, og resultatet blev rigtig godt. Så godt, at hun også blev bedt om, at kigge på sønnens teenage værelse og en ikke hyggelig havestue. Sønnen fik et sejt teenageværelse og vi fik en hyggelig havestue. Vi kan varmt anbefale StyleB4sale. Charlotte er dygtig, og det koster ikke en formue, da hun genbruger nogle af de ting man har i forvejen.

Før/efter foto: